Vplyv konkurencieschopnosti regiónov na zmierňovanie regionálnych disparít v podmienkach Slovenskej republiky - Neupauerová, Zuzana
Priame zahraničné investície a ich vplyv na zvýšenie konkurencieschopnosti regiónu. Nerovnomernosť prílevu PZI. Prílev PZI na Slovensko v rokoch 1998-2007. Prepojenie medzi konkurencieschopnosťou a úspešnosťou regiónu. Ukazovatele indexu regionálnej konkurencieschopnosti. Členenie ekonomík podľa konkurenčných výhod podľa Portera.