Vplyv implementácie princípov akruálneho účtovníctva vo verejnej správe SR na zvýšenie účinnosti hospodárenia s verejnými prostriedkami - Šabíková, Ingrid
Osobitosti subjektov verejnej správy. Klienti Štátnej pokladnice. Systém Štátnej pokladnice. Zostavovanie konsolidovanej účtovnej závierky v samosprávach. Súhrnná účtovná závierka verejnej správy. Akruálne účtovníctvo subjektov verejnej správy.