Teória rizika a jej aplikácia v rozhodovacích procesoch komerčných poisťovní - Páleš, Michal, 1984-
Pravdepodobnostné rozdelenia v poisťovníctve. Rozdelenia počtu škôd. Rozdelenia výšky škody. Výpočtová tabuľka pre lognormálne rozdelenie a test dobrej zhody. Rozdelenie celkovej škody.