Príprava strategického plánu obce - Ježek, Jiří
Spracovanie strategického plánu rozvoja obce. Požiadavky na spracovateľa stratégie. Aktéri procesu prípravy strategického plánu obce. Výstupy strategického plánovania. Všeobecná štruktúra strategického plánu obce.