Aktivačná činnosť ako forma znižovania nezamestnanosti - Mičudová, Tatiana
Difenovanie aktivačnej činnosti. Účel aktivačnej činnosti. Aktivačná činnosť formou menších obecných služieb pre obec. Aktivačná činnosť formou dobrovoľníckej služby. Vybrané povinnosti organizátora aktivačnej činnosti.