Analýza vybraných ukazovateľov poistného v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Poistný trh a jeho vymedzenie. Analýza vybraných ukazovateľov poistného trhu v Slovenskej republike za roky 2007-2008. Celkové technické poistné v roku 2007 a 2008. Dynamickejší vývoj životného poistenia v porovnaní s neživotným poistením.