Štandardizácia straníckeho systému Slovenskej republiky v rokoch 1998-2004 - Liďák, Ján
Obdobie koaličnej vlády HZDS, SNS, a ZRS v rokoch 1994-1998. Nová vládna koalícia po voľbách v r. 1998: SDK - SDĽ - SMK - SOP. Nový politický subjekt na slovenskej politickej scéne od konca r. 1999 - Smer. Výsledky volieb v r. 2002. Analýza jednotlivých politických strán.