Nové trendy interaktívnej komunikácie v médiách - Lipianska, Júlia
Základné východiská interaktívnej komunikácie. Interaktívna komunikácia v súčasnosti. Vplyv digitalizácie na interaktivitu. Digitálna gramotnosť. Očakávania prínosu digitálnej televízie. Inovatívne prístupy k interaktívnej komunikácii.