Príprava investičných projektov - Ježek, Jiří
Spracovanie projektových štúdií. Štúdia príležitosti (opportunity study). Predbežná štúdia realizovateľnosti. Postup jej spracovania. Východiskový stav a odvôvodnenie realizácie projektu. Popis projektu a jeho aktivít. Analýza cieľových skupín a harmonogram. Podrobný finančný plán. Analýza rizík a ich predchádzanie.