Plodnosť žien na Slovensku v medzivojnovom období - Šprocha, Branislav
Základné charakteristiky pôrodnosti a plodnosti v rokoch 1920-1937. Charakteristiky časovania plodnosti. Postavenie Slovenska z hľadiska plodnosti v medzivojnovej Európe. Plodnosť podľa legitimity narodeného dieťaťa. Diferenčná analýza plodnosti. Kohortná analýza plodnosti.