Účtovná závierka zostavená podľa medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - IPSAS - Droppová, Dana
Harmonizácia účtovníctva verejného sektora - Medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor - IPSAS. Účtovná závierka podľa IPSAS. Štruktúra a obsah účtovnej závierky. Súčasti účtovnej závierky zostavenej podľa IPSAS. Výkaz o finančnej situácii (Statement of financial position). Informácie vykázané vo výkaze o finančnej situácii alebo v poznámkach.