Využitie systému plánovania pre potreby finančného riadenia holdingových zoskupení - Tóthová, Alena, 1968-
Význam plánovania pre potreby finančného riadenia holdingových zoskupení. Typológia cieľov v podnikaní. Obsah cieľov. Ciele a časový horizont. Kritériá vyjadrujúce prínos činnosti k stanoveným cieľom vo vymedzenom období. Moderné kritériá merania výkonnosti podniku. Organizácia plánovania. Systém podnikových plánov. Úloha kontrolingu.