Predaj podniku alebo jeho časti z pohľadu účtovných a daňových aspektov - Murínová, Mária
Obchodný zákonník (§ 476-488). Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení neskorších predpisov. Zákon o dani z príjmov č. 595/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov. Daňovník kupujúci podnik.