Analýza aktuálnych trendov a faktorov svetového finančného vývoja a ich vplyv na riadenie finančných procesov podnikov v SR a v EÚ - Hucová, Elena
Vymedzenie vybraných aspektov finančného riadenia. Globálne ekonomické trendy a faktory na svetových finančných trhoch ovplyvňujúce finančné riadenie podnikov. Vplyv vybraných trendov a faktorov ekonomického prostredia Európskej únie na finančné riadenie podnikov. Vplyv vybraných trendov a faktorov na finančné riadenie podnikov v SR.