Medziobecná spolupráca ako faktor rozvoja obcí - Kozovský, Dušan
Charakter sídelnej štruktúry na Slovensku. Medziobecná spolupráca a jej právna úprava na Slovensku. Spoločné obecné úrady. Zahraničné skúsenosti v oblasti medzinárodnej spolupráce.