Globálna finančná kríza - jej príčiny a dôsledky - Jurenková, Dana
Vznik globálnej finančnej krízy a jej dopad na Európsku úniu. Negatívny vývoj HDP takmer vo všetkých krajinách sveta. Zadlženosť krajín Európskej únie. Globálna finančná kríza a dopad na Slovenskú republiku. Dôsledky globálnej finančnej krízy.