Úverové derivátové produkty - vymedzenie podstaty a analýza podmienok ich využívania - Markovič, Peter, 1974-
Vymedzenie podstaty úverového derivátu. Kvantifikácia a ocenenie úverového rizika. Stanovenie výťažnosti vlastného kapitálu. Stanovenie pravdepodobnosti výpadku dlžníka. Analýza podmienok využitia úverových derivátov.