Venture kapitál ako alternatívna forma financovania - Strižencová, Michaela
Podstata venture kapitálu. Venture kapitál ako finančný prostriedok na zahájenie činnosti spoločnosti. Výhody venture kapitálových investícií. Fázy rozvoja firmy z hľadiska poskytovania venture kapitálu a private equity. Rozvoj venture kapitálu v Slovenskej republike.