Optimizmus - analýza dopadov vybraného sociálno-psychologického faktora na finančné rozhodovanie - Šinský, Michal
Charakteristika optimizmu. Optimizmus - základný výskum. Odpovede účastníkov výskumu na vybrané otázky, životné udalosti. Ekonomicko-psychologické aplikácie optimizmu. Výsledky výskumu.