Vplyv zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia na ustanovenia zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Otázky vzniku daňovej povinnosti, aký je rozsah daňovej povinnosti daňovníkov na území Slovenska, aký je vzťah medzi zmluvami o zamedzení dvojitého zdanenia a zákonom o dani z príjmov a ako je možné riešenie dvojitého zdanenie príjmov.