Inflácia ako faktor vplývajúci na investičné rozhodnutia - Škriniar, Pavel, 1979-
Ako vzniká inflácia. Meranie miery inflácie. Miera inflácie. Opak inflácie - deflácia. Vplyv inflácie na investičné rozhodnutia. Inflačne nadviazané dlhopisy.