Nástroje situačnej analýzy mesta - Ježková, Renáta
Analýza konkurencie ako súčasť situačnej analýzy mesta. Identifikácia konkurentov. Identifikácia silných a slabých stránok. Analýza trhu. Obyvateľstvo. Analýza príležitostí a rizík. Analýza podnikov, organizácií, návštevníkov a prostredia.