Účtovanie výdavkov na mzdy, poistné a príspevky a na tvorbu sociálneho fondu - Gášpárová, Eva
Výdavky na mzdy, poistné a príspevky a na tvorbu sociálneho fondu z pohľadu zákona o účtovníctve a postupov účtovania. Mzdový list. Výdavky na mzdy, poistné a príspevky a na tvorbu sociálneho fondu z pohľadu zákona o dani z príjmov. Postup pri účtovaní výdavkov na mzdy, poistné a príspevky a na tvorbu sociálneho fondu v peňažnom denníku.