Možnosti a podmienky prenájmu nehnuteľností, ubytovania a s tým spojených služieb v právnom poriadku Slovenskej republiky - Kopál, Ladislav
Občianskoprávny rámec prenajímania bytových a nebytových priestorov a poskytovania priestorov na ubytovanie. Prenájom bytových priestorov. Prenájom nebytových priestorov. Poskytovanie prechodného ubytovania a s tým spojených služieb v ubytovacích zariadeniach a priestoroch. Ubytovacie zariadenia. Živnostensko-právny rámec prenajímania bytových, nebytových a iných nehnuteľných priestorov a poskytovania ubytovania.