Účtovanie licencií za použitie alebo za právo na použitie počítačového programu - Veverková, Ingrid
Vymedzenie základných pojmov: počítačový program, e-learning a on-line podľa metodického pokynu č. MF/014235/2008-132. Právne podmienky nadobudnutia licencie. Účtovanie licencií. Ilustračné príklady.