Porovnávanie mier biodiverzity s využitím štatistických metód - Brindza, Ján
Porovnávanie indexov pre hodnotenie biodiverzity. Spearmanov korelačný koeficient. Metóda Rényiho radov diverzity. Jackknife odhad. Odhad pomocou bootstrappingu.