Rozpočtová kontrola - významná zložka finančného manažmentu - Čapková, Soňa
Pojem rozpočtová kontrola. Sledovanie a analýza vývoja príjmov a výdavkov. Kontrola výdavkov vo vzťahu k aktivitám. Delegovanie právomoci.