Priestorová štúdia rozmiestnenia rýchlej zdravotnej pomoci - Letkovičová, Mária
Priestorová analýza relatívnej úmrtnosti na diagnózy, ku ktorým býva volaná rýchla zdravotnícka pomoc. Vplyv a štatistické vyhodnotenie geografických podmienok, dopravných možností a špecifík úmrtnosti. Fuzzy c-zhluková analýza. GIS.