Nechcú prežívať, chcú žiť - Košťál, Daniel
Dôležitou súčasťou slovenského maloobchodu sú predajne na vidieku. majú svojich zákazníkov, atmosféru a mnohé aj niekoľkoročnú tradíciu. V posledných rokoch sú tieto prevádzky ohrozenejšie rozmachom veľkoplošných predajní. Pretoa ak chce obchodník prevádzkujúci takúto predajňu prežiť, musí byť flexibilnejší a prispôsobovať sa aktuálnej situácii.