K povahe silného hodnotenia - Palovičová, Zuzana
Pojem hodnoty a hodnotenia v ľudskom živote. Otázka hodnôt v medziľudských vzťahoch. Morálka a reinterpretácia hohto pojmu. Kvalitatívne rozdiely týkajúce sa hodnoty. Sociálna a historická relatívnosť.