Štandardné výsledky ISPÚ 2007 v členských krajinách EÚ - 27 (údaje sú prepočítané v Euro na priemerný podnik, resp. hektár, kus) - Klimeš, Jaroslav
Údaje uvedené v tabuľke sú štandardné premenné, tak ako ich publikuje FADN EU (Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva Európskej únie, ISPÚ EÚ) za členské krajiny EÚ - 27, účtovný rok 2007. V tabuľke uvedené premenné FADN EU prepočítava aj podľa typológie, resp. klasifikácie triedenia podnikov v EÚ tak ako ich používa aj Eurostat.