Jak lépe využívat Assessment & Development centra ? - Tejnorová, Jitka
Úspora nákladov na zamestnancov je stále sa opakujúca otázka. Jednou z ciest úspor je optimalizácia personálnych procesov. Moderné metódy - Assessment centrá, Development centrá - sú zatiaľ málo využívané. Podstata týchto metód a ich prínos pre podnik.