Súdne preskúmanie rozhodnutí a postupov orgánov verejnej správy - Múčková, Beata
Forma a spôsob zmeny nesprávne vydaného rozhodnutia, alebo chybného postupu správnych orgánov v rozhodovacom procese upravené zákonom č. 71/1976 Zb. o správnom konaní v z. n. p. Preskúmanie rozhodnutí a postupov orgánov verejnej štátnej správy. Účastníci konania. Procesné postupy súdov po podaní žaloby. Dokazovanie súdov. Konanie proti nečinnosti správneho orgánu. Konanie o ochrane pred nezákonným zásahom verejnej správy.