Vnímanie uplatňovania praktík yield manažmentu v hotelierstve - Sahut, Jean-Michel
Pojem yield manažment (YM). YM a spravodlivosť. Spravodlivosť a referenčná cena. YM z pohľadu zákazníka. Vplyv YM na spokojnosť a lojalitu.