Skončenie pracovného pomeru po ostatnej novele Zákonníka práce - Thurzová, Marta
Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Právoplatné odsúdenie pre úmyselný trestný čin. Závažné porušenie pracovnej disciplíny. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca. Skončenie pracovného pomeru dohodnutého na určitú dobu. Skončenie pracovného pomeru na kratší pracovný čas. Hromadné prepúšťanie. Odstupné a odchodné. Účasť zástupcov zamestnacov pri skončení pracovného pomeru. Neplatnosť skončenia pracovného pomeru.