Klíčem úspěchu při fúzích je lidský kapitál - Watson, Ivana
Fúzie a akvizície sú bežnou súčasťou súčasného ekonomického diania. Napriek tomu, mnohé z týchto akcií nedosiahli plánované výsledky. Svoj podiel na tom majú chyby v riadení ľudských zdrojov.