Zodpovednosť starostov obcí a primátorov miest za spôsobenú škodu - Wáclavová, Linda
Postavenie starostu obce. Postavenie primátora mesta. Úprava zodpovednosti starostov a primátorov za škodu pri výkone štátnej správy. Úprava zodpovednosti starostov a primátorov pri výkone samosprávy.