Analýza odpovedí "neviem" v batérii otázok - Luha, Ján
Štatistické postupy overenia hypotézy o rovnakom podiele odpovedí neviem v každej otázke danej batérie otázok. Exaktné intervaly spoľahlivosti pre podiely. Exaktný binomický test. Exaktný Fisherov test.