Trendy v HR aneb inspirace Microsoftem - Köhler, Markus
Súčasná ekonomická kríza donútila spoločnosti znižovať náklady. Pre riadenie ľudských zdrojov každá redukcia nákladov predstavuje omnoho citlivejšiu tému ako pre iné oddelenia. Zamestnanci spoločnosti sa totož dokážu brániť a byť nespokojní. Employee volunteering program.