Jak rozvíjet měkké schopnosti - Urban, Jan
Mäkké, čiže ľudské schopnosti - patrí k nim schopnosť komunikovať, pracovať v tíme, spoločne riešiť problémy, či konflikty ... Tréningy mäkkých schopností, ich význam a efektívnosť.