Finančná kríza a banky - Dudáková, Nina
Hypotekárna kríza v USA a globálna finančná kríza. Otrasy finančného systému. Banky v prostredí finančných turbulencií. Straty a úpadky bánk v rokoch 2007-2008. Návrhy pre stabilizáciu bankového sektora. Regulačné pravidlá pre bankové podnikanie.