Fiškálna politika a akciové trhy - Chovancová, Božena
Úloha fiškálnej politiky vo vzťahu k akciovému trhu. Nástroje rovnováhy v ekonomike. Nastavenie daňového zaťaženia. Súvislosť medzi zmenou daňového zaťaženia a akciovým indexom. Fiškálne impulzy a zadlženosť. Očakávania v Európe.