Novinky v oblasti likvidity komerčnej banky v kontexte Basel III. - Vovk, Martin, 1976-
Nové prístupy k sledovaniu likvidity komerčnej banky z pohľadu Bazilejského výboru pre bankový dohľad Banky pre medzinárodné platby a zúčtovanie v Bazileji. Stručná charakteristika navrhovaných ukazovateľov merania likvidity z krátkodobého hľadiska ako aj z dlhodobého hľadiska.