Kritické aspekty fiškálneho vývoja v krajinách eurozóny a konsolidačné stratégie - Vološin, Martin
Hodnotenie fiškálneho vývoja v krajinách eurozóny od roku 2005. Vplyv svetovej ekonomickej a finančnej krízy. Vývoj, rast a pokles vládneho dlhu v štátoch eurozóny. Stratégia postupnej konsolidácie verejných financií. Proces ekonomického ozdravenia v eurozóne a Európskej únii ako celku.