Inovácie v marketingovom manažmente (14) - Priehoda, Albert
Inovácie v marketingovom manažmente sú nástrojom tvorby nových produktov, procesov, či nových foriem marketingovej komunikácie. Možnosti využitia informačných a komunikačných technológií pri inováciách marketingového manažmentu sa neustále rozširujú. Elektronické podnikanie predstavuje podnikateľský proces, ktorý využíva informačné technológie a informačné systémy na generovanie inovácií. Pre posúdenie potreby inovácie a výber objektu inovácie marketingového manažmentu podniku je možné použiť hodnotiaci model AAN Check list.