Sociálno-ekonomické dopady demografického vývoja na verejné financie v systéme starobných dôchodkov - Bombová, Zuzana
Vybrané demografické procesy a ich vývoj. Vývoj úhrnnej plodnosti na Slovensku (1960-2008). Prirodzený prírastok v SR (1996-2008). Vekové zloženie obyvateľstva podľa pohlavia (1998-2008). Starobné dôchodkové poistenie. Reforma dôchodkového systému.