Menová politika ECB v čase hospodárskej krízy - Lennerová, Ivana, 1979-
Finančná kríza a neštandardné situácie na finančnom trhu. Odlišné nástroje menovej politiky najdôležitejších centrálnych bánk sveta, FEDu a Európskej centrálnej banky. Štruktúra ekonomiky i finančných trhov oboch ekonomických zón. Menová politika a primárne ciele ECB.