TQM in language education - Breveníková, Daniela
Nová definícia kvality, komplexné riadenie kvality. Benefity TQM vo výučbe jazykov. Porovnanie tradičného prístupu a TQM-orientovaného prístupu. Kooperatívne vyučovanie.