Vplyv finančenj krízy na podnikové financie - Lesňáková, Dana
Dopady finančnej krízy na financovanie podnikov. Scenáre ozdravenia ekonomiky. Odporúčania pre podniky v čase finančnej krízy. Kľúčové oblasti podniku, na ktoré je potrebné sa zamerať.