Opatrenia centrálnych bánk v čase krízy - Nemec, Marián
Nekonvenčné opatrenia centrálnych bánk po vypuknutí finančnej krízy. Menová politika a protikrízové opatrenia. Výsledky protikrízovej politiky a existujúce riziká. Výdavky vlád, zadĺženie, inflácia a recesia. Úlohy centrálnych bánk a vlád.